charlona_siteCHARLONA TEERLINK
e-mail: charlona@gmail.com
tel:
+31 (0)643 541 599

Wil je een fotoshoot plannen? Bel of e-mail mij voor de mogelijkheden of om een vrijblijvende offerte op te vragen.
Je kunt bij mij terecht voor fashionfotografie, fashioneditorials, lookbooks, collectie sfeerbeelden,   packshots en productshots. Maar ook voor (bedrijfs)portretten & (bedrijfs)reportages op locatie.

Ook kan ik conceptontwikkeling ondersteunen op art-direction niveau. Daarnaast heb ik goede contacten met visagisten en stylisten zodat er een goed team rondom een productie samengesteld kan worden.

Ik werk vanuit mijn fotostudio (STUDIO94, Arnhem) of verzorg een shoot op (de gewenste) locatie.

charlona_aanhetwerk

TE HUUR: STUDIO94
STUDIO94 in Arnhem is te huur. Het is een ruime, verduisterde studio die perfect is voor fotografie of film met continu- of  flitslicht. Het is een studio met een relaxte/gezellige sfeer waar je fijn kan werken. Er is  Broncolor flitslicht aanwezig + verschillende kleuren achtergrondpapier die bij overleg gebruikt kunnen worden. Tarieven kunnen opgevraagd worden via mail: charlona@gmail.com.

STUDIO94 arnhem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

————————————

DISCLAIMER

Aansprakelijkheid
Bij de samenstelling van de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie onjuist is of dat deze na verloop van tijd veroudert. www.tr-link.nl en/of tr-link photography is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van gebruik van informatie welke via deze website is verkregen.

Auteursrecht
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van www.tr-link.nl en/of tr-link photography  worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan trlinkphoto@gmail.com

In geval van onrechtmatig gebruik van beelden zal een claim worden ingediend door enerzijds de fotograaf en / of de opdrachtgever. Inschakeling van een juridisch adviseur / advocaat zal niet worden geschuwd.

Publicatie
Vooraf gaande aan de publicatie dient toestemming gevraagd te worden. Bij publicatie van de foto(‘s) dient de naam van de fotograaf en de website te worden vermeld,  Charlona Teerlink www.tr-link.nl.

Privacy
www.tr-link.nl   & tr-link photography respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en draagt er zorg voor dat de informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit delen, doorgeven, verkopen of ter beschikking stellen aan derden. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw informatie te beschermen.

Inschrijving handelsregister
tr-link photography  is ingeschreven in het handelsregister van de K.v.K te Enschede, onder k.v.k. nr: 08168031

Basislicentietarief
Het basislicentietarief voor mijn foto’s is 250 euro per jaar, exclusief BTW. Op basis van vooraf gemaakte afspraken kunnen afwijkende tarieven worden afgesproken.

Algemene voorwaarden
Op alle rechtsbetrekkingen van www.tr-link.nl en/of tr-link photography  zijn de algemene voorwaarden van 2009 van de Fotografen Federatie van toepassing

© Copyright www. tr-link.nl en/of tr-link photography. Alle rechten voorbehouden | All Rights Reserved  www.tr-link.nl.